lördag 10 oktober 2009

Yestesday.

Mjahapp. Det första som händer på morgonen är att man vaknar upp ensam i sängen. Trodde Björn hade gått upp och kollat på tv men icke. Han hade åkt till jobbet. TRIST.

Aja.. Hungrig som en varg e jag oxå.. Skulle bara vilja ha müsli med mjölk men vi har självklart ingen mjölk kvar, och brödet är fryst. Blä.

Gårdagen va rätt trevlig. Bonnies kompis som bjöd in sig själv var minst sagt speciell... Me not like her. Vissa personer klickar man, andra inte helt enkelt. Hon va bara konstig. Kvällen bara rusade iväg. Rätt va det var så hade klockan hunnit bli tolv! Den speciella tjejen stack och Alexander (Louise karl) fick köra stand-in ;P.
Vi spelade lite sällskapsspel och ju mer vi spelade desto tröttare vart Louise och Alexander. Nästan så dom däckade på bordet *s*. Jag hade trevligt igår iaf och är INTE bakis idag och det är fan underbart!

Såååå, jag messade Björn när jag gick upp och sa att vi fortfarande ska till stan till Buttericks. Han drar sig verkligen för att dra till stan för allt folk. Jag e väl inte heller den som älskar att gå på stan, men det finns bara en sån affär i Stockholm..


1 kommentar:

C sa...

Jo, alltid skönt slippa diska tusen glas dagen efter :)

Låter som du hade en rätt trevlig kväll igår, sweet! Synd jag missade tillställningen!

Låter kul med Buttricks! Fast att vara där när det är proppat med folk, yieks!