måndag 12 oktober 2009

Tomatröd

Nu har man tränat klart! Kändes GRYMT skönt att äntligen få göra det. Lite jobbigt var det men inte så värst ändå.
Träffade på Nina på gymmet oxå. Första gången vi tajmar varandra utan att ha bestämt "träff".

Jag började med en power walk på löpbandet men lyckades även springa några minuter. Sen körde jag på mitt vanliga träningsschema och då blev det bröst + axlar + triceps. Och efter det cyklade jag i en kvart. Dock blir jag rödare än rödast varje gång jag tränar. Jag förstår fan inte hur.. Visst är det lite störigt men jag mår inte dåligt utav det vilket jag gjorde när jag var yngre.


Ain't I pretty??

Den här dagen har jag verkligen tagit det lugnt. I vanliga fall stressar jag som bara den med ALLT.. Men idag så tog jag en ordentlig sovmorgon, slappade lite, och åkte sen till stan. Efter det slappade jag lite till och sen drog jag till gymmet. Och nu tar jag det lite lugnt oxå. Ska strax slänga i lite tvätt i maskinen och sen ta en dusch. Björn kommer inte hem förrän om 2½ h så det är ingen brådis att fixa käk heller.

I vanliga fall ska allt ske direkt. Dra till stan så fort jag vaknar och dra till gymmet så fort jag är klar på stan. Men det är skönt att köra lite slow-motion ibland.. att stressa ner lite. Och anledningen till detta är nog för att det hände lite grejer i helgen och för att det är städat hemma. Sånt påverkar mig sjukt mycket. Har jag inte gjort nåt under en helg har jag ångest pga det. Eller är det ostädat hemma så har jag ångest över det istället... Haha, inte lätt det här *s*.

1 kommentar:

Charlotte sa...

Tänk om jag kunde vara lika hurtig :-) Får nog börja med något snart. Men det är klart, jag tar ju fyra långpromenader varje dag med hundarna. Ha...ha...ha...