lördag 17 oktober 2009

Grymt (nu kommer de riktiga biverkningarna av vaccinet)

Nädå, skämt åsido.. Hehe.
Men nåt som jag faktiskt tyckte va grymt bra va Eddies uppträdanden igår i Idol (brukar inte se på det men gubben ville det och jag klagade inte på temat)! Rös i heeeela kroppen. När jag va yngre (känns hemskt att behöva säga "när jag va yngre" för övrigt) lyssnade jag faktiskt ganska mycket på Michaeln Jackson och den låter så jävligt bra.
Så jag gillade hans uppträdande väldigt mycket och just nu lyssnar jag igenom några gamla godingar på Spotify med MJ. Reza va iofs jävligt grym(t) hon med, men det gick inte att jämföra med Eddie. Han är rätt läcker oxå måste jag erkänna.. ;P






Jag lyckades ta mig till gymmet idag och det gick grymt bra! Körde powerwalk i en halvtimme varav 6 minuter spring. Sen bidde det mage + ben och efter det 5 minuter på trappmaskinen. Den e grymt jobbig! Ska snart ta en dusch iaf och sen förhoppningsvis hitta på nåt.

3 kommentarer:

C sa...

Hurtbulle :p

Charlotte sa...

Jag tyckte Eddie var bra också. Rabih gjorde inte fy skam ifrån sig han heller :-) Tycker jag.

Charlotte sa...

Svar: -06 fick hon lunginflammation pga pneumokocker i lungorna. Hon las då i respirator. Efter en vecka i respirator drabbades hon av sepsis (blodförgiftning) pga B-streptokocker i halsen. Låg i respirator nedsövd i 7 veckor. Man satte även en CVK på henne vilken hon fick medicinerna igenom. På åttonde veckan satte man en trach på henne. De tre första dygnen var den kopplad till respiratorn men sedan kunde hon andas själv med trachen. Sedan blev det en lång process med avvänjning av alla mediciner hon fick och trachutbildning av mig och assistenterna. Ingen visste om hon skulle åka hem utan den eller med den. Man pratade om operation och jag vet inte allt. Men till slut kunde man ta bort trachen efter 5 och en halv månad. Puh säger jag. Inget jag vill ska hända igen. Därför är jag så orolig varje gång hon blir sjuk eftersom det blir så allvarligt.