torsdag 29 oktober 2009

Ja jävlar!

Tränat klart för idag, checka mina magmuskler då? Eller inte, hahaha.. I WISH I HAD THOSE ABS!


Jaja, jag va ju sjukt osugen på att träna idag. Men träningen gick fan sjukt bra!
Jag försöker ju komma igång med lite spring, har ju svårt med det med tanke på att jag har astma, och så är det grymt jobbigt att komma igång då man aldrig sprungit i sitt liv typ (gör ont i fötter och ben).
Så under min halvtimme på löpbandet lyckades jag jogga i 15 minuter. Rekord för mig (och snacka om att jag var rosenröd + ketchupröd i fejjan)!! Så jag måste säga att jag e riktigt nöjd med min träning idag. Tränade dessutom biceps + rygg och efter det 10 minuter på crosstrainern som avslutning på dagens träning.
Snart hoppas jag att jag får ett samtal från chiefen på jobbet som säger hur och när jag börjar jobba... Ska jag till Danderyd tar jag nog nästan och åker kollektivt (känns som lite slösning på soppa när man ska åka dit bort, sen hem till dom på andra sidan stan och sen hem på kvällen). Björn erbjöd sig dessutom att hämta mig från jobbet, gullig som han är. Det är asdrygt att ta sig hem till Fruängen efter 21. Det tar över en timme kollektivt och 20 minuter med bil. Vad väljer man liksom???

Det känns som att jag har massor att göra imorrn och på Lördag.. Känner mig redan stressad men ska faktiskt försöka stressa ner lite. Hade ju tänkt att träna imorrn men det hoppar jag nog, en dags vila är ju faktiskt bra mellan träningen har jag märkt. Så det tar jag på Lördag förmiddag istället. Imorrn ska jag dessutom träffa Therese, handla lite affären (listan) och städa här hemma, så det blir en del att göra. Allt för att slippa så mycket att göra på Lördagen då partyt e.


Nu ska jag äta pestopasta med vit tunika, wish me luck.

1 kommentar:

Camilla sa...

Du är superduktig! Blir avis! Vill oxå träna. Har itne tränat på snart tre veckor, jag blir galen! Känner hur jag jääääääääääääser.. :(

Fruängen..hade ett ex där en gång i tiden :) Jag o sambon satt o pratade idag om att vi saknar Sthlm..han är lycklig som ska åka ner nästa vecka (troligtvis). Jag vill oxå!!