måndag 5 oktober 2009

Nu va allt klartttt!

Pustetipustpust säger jag!
Mycket jobb blev det och jag känner mig rätt nöjd. Ska låta färgen torka lite och sätta fast allt som satt på väggen tillbaka där det stod. Inte förrän då ser man hur bra det blidde. Måste nästan måla om taket oxå. Slaaaarv. Mest från gubbens sida från förra målningen när vi målade gult (innan det var det nån heeeemsk grön färg, likadan färg som fanns i den äckliga hissen i Skarpnäck när jag bodde där och det va vi tvugna att måla bort illa kvickt, och det vart ju inte så mycket bättre med det gula tyvärr, man lever och lär säg), fast iofs.. dom som bodde här innan hade slarvat med den äckliga gröna oxå.. så vi täckte väl deras slarv lite med vårat gula, haha..
MED ANDRA ORD blir det en enda ond cirkel.

Tänkte fota lite sen och sätta in en eller två bilder. :) Nu ska jag spela lite Farmville på Fejjan... Jobbigt beroende just nu. Finns det nåt avvänjningprogram på det spelet????

1 kommentar:

Camilla sa...

Heja! Grym roller, en sån vill jag ha :P

Tack för ditt inredningstips! Skulle gärna vilja ha en jättestor blomma där! Men lillen..han har en förkärlek till att döda blommor..eller riva dem i tusen bitar iaf :/ Tavlan var däremot jäkligt snygg!! Hmm.. :D

Kan du göra mig en tjänst? Vet inte om du har röstat ang blog awards? Om du har det..har du lust att testa igen? Jag har inte fattat om man kan rösta varje dag eller bara en gång allt som allt :( Man trycker bara på RÖSTA-knappen så är det klart, man behöver inte regga sig. VILL du inte rösta alls så är det ok..tänkte bara kolla om du kunde hjälpa mig :) Här är länken iaf http://www.tv4.se/1.1173520?i=170 Vill ju dit o ge Kissie smisk!