söndag 4 oktober 2009

Färdigmålat!

För idag.. Det behövs ett lager till och det tar jag hand om när Björn är på jobbet imorrn..
Det blev inte vitt. Utan grått istället, gråblått så att säga. Björn fick välja och denna gång tror jag faktiskt att det kommer bli MYCKET bättre än det gula.

Nu e det dags att laga lite middag. Denna rätt ska vi tillaga. Hope it's gonna be yummie!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Ja, i en bostadsrätt skulle man nog ta sig för mer..(lycko dig som har en sån!)..det man satsar i tid, energi och pengar får man ju oftast tillbaka vid en försäljning..ofta med en liten vinst oxå! :D Men vi vill inte ens bo här, lär flytta så fort vi kan..så att börja måla om känns onödigt..tyvärr. För jag lider! Haha! Visst får man se en bild sen när hallen din är färdig? Kul måla, hade gärna hjälpt till!

Och som du säger, säger man inte till ens partner vad man tycker och tänker..ja då händer ingenting alls. Fast ofta får man ta upp nåt x antal gånger innan man får igenom en förändring och jag avskyr att känna mig som en tjatgumma :/ Det är min erfarenhet, kanske har jag haft tröga pojkvänner, haha!

Tack detsamma! Uppskattar dina kommentarer! De är genomtänkta och det känns som vi har ett pågående samtal :) Är lite småtrött på alla "Fin blogg!Besök mig!-kommentarer" man får av femtonåriga tjejer som bara har bilder på dagens outfit :/

Camilla igen sa...

Kan iofs se senaste batman bara för Heaths skull..han var fin han!

Och berätta mer om maten sen, det lät som en spännande rätt!

Charlotte sa...

Gud vad gott det såg ut! Något jag verkligen måste prova till middag i helgen! Önskar dig en fortsatt trevlig måndag.