lördag 26 juli 2014

Morgonchock.

Vaknade för en stund sen av att My i vanlig ordning kom upp till vårat rum.. och som vanligt så brukar hon vara rätt blöt i blöjan på morgonen så vi gick ner och bytte blöjan direkt och därefter skulle vi se på Bolibompa/Sommarlov.. till min förvåning så hade dock My gått upp 3 timmar tidigare än vanligt och när hon ändå var så pass vaken att hon kommit upp till rummet och redan sagt att hon ville se "bompa" så fanns det inte så mycket återvändo. Så vi sitter här i vardagsrummet och ser på barnprogram och ögonen går lite i kors på mig må jag säga..!

Annars då? Jo, jag har fått in i vecka 39, 38+1 och enligt "gravidappen" så ska bebis vara ca 48-50 cm lång och väga 3,2 kg. My kom denna dag så att säga, hon kom 13 dagar innan bf, tror dock inte denna bebis bakats klart än, men hoppas på att bebben kommer ut snart (vill definitivt inte gå över med två veckor, det är nog mardrömmen i denna värme just nu!). My vägde ju 3040 gram och var 47 cm lång/kort, då det där måttet enligt appen stämmer nog inte riktigt in på bebis i magen skulle jag tro. Men men, det återstår att se sen.

Vad händer i dag då? Det ska fixas lite mer med det blivande barnrummet, Björn och My åker eventuellt till stranden och sen vet jag inte om Björn eventuellt ville att vi skulle åka till Grödinge där hans släktingar eventuellt befinner sig då hans morbror fyller år. Även Daniel (My's gudfar), fyller år i dag så vi ska dra iväg ett sms till honom och eventuellt kanske försöka träffa honom en snabbis för att ge han en liten present.

Filmen i går var helt ok måste jag säga, men som vanligt väldigt förutsägbar. Sånt är lite tråkigt, man vet liksom vad som kommer att hända i filmen under filmens gång....
Det var i alla fall väldigt mysigt att komma iväg tillsammans med älsklingen i går. Vi åt på Amazon i vanlig ordning, vi delade på vitlöksbröd med tzatziki och sen tog Björn en filé Oscar och jag deras Amazonsallad, mycket gott! Gillar den restaurangen.
Därefter knatade vi runt lite på Mio innan bion började, kollade efter lite lampor till myskonrummet men hittade inget.

Både gott och jättefint upplagt!
När vi sen kom hem så hade Björns mamma och syster inte bara tagit bra hand om Mysan utan även klippt gräsmattan och plockat undan disken i köket, alldeles för snällt! De hade haft en bra kväll lät det som på Lovisa och Elin, sånt är skönt att höra. My märkte nog inte ens att vi var borta skulle jag tro, hon registrerade i alla fall inte det så värst mycket när vi drog i väg i alla fall, helt inne i Wall-e var hon då.

Nu ska jag kolla på lite väggdekor som kan tänkas passa in i myskonrummet. Ha en bra dag!

Inga kommentarer: