tisdag 29 juli 2014

Finbesök från Värmland.

Det börjar ta sig.. sovrummet är i princip klart. Det som fattas är nattduksborden jag beställt och lite skynken/gardiner som döljer garderoberna lite.
Björn jobbar för fullt med att få ordning på sitt verktygsrum, han tar ner kontoret bit för bit och ställer in en del därifrån in i verktygsrummet, lite mer ordning för hans del där inne på så sätt.

Så nu börjar man se ljuset i tunneln. Kontoret är snart väck från myskon-rummet, sen ska vi spackla igen några hål och måla över dem, därefter kan vi installera spjälsäng, fåtölj och lite annat krims krams där inne. SKÖNT.

I dag har vi haft finfrämmande på besök också. Björns kusin Linus, hans sambo Madde och deras 3-månaders bebis Wilma, moster Monika och hennes man Bosse var förbi en sväng. De är i Sthlm några dagar och i kväll var/är de på Allsång på Skansen. Så vi tog en liten fika med de innan de skulle dit, trevligt! My fick en superfin present av Monika och Bosse också, ett litet stall med tillhörande djur som man kan fälla ihop till en väska. Den lekte My massor med under kvällen sen :-).

Nu är det dags för sängen i alla fall, ligger redan här för övrigt, ser på The 40-year old virgin, bra skit.
Är sjukt trött. Imorrn ska jag fan ta en tupplur mitt på dagen! No shit Sherlock!
Nattinatt kära läsare/vänner/ovänner/familj!

Inga kommentarer: