onsdag 23 juli 2014

Lite lugn och ro i hemmakaoset.

Björn håller på med att sätta upp skåp här i vardagsrummet medan My sover och jag bloggar.. så som det ska vara, hö-hö. Nädå. Jag har faktiskt hjälpt till lite jag med.. kan inte låta honom göra hela jobbet.

Vi hade det bra i Värmland för övrigt, det har jag i och för sig skrivit lite om redan. Efter att vi hade varit hos Björns ena moster så hälsade vi ju på den andra i Sunne. Hon och hennes man bodde i hennes kusins hus medan de är på semester i Spanien. Sjukt fint hus och där fanns massa skoj för Mysan då de har två små tjejer.. studsmatta, lekstuga, fina leksaker och sist men inte minst ett underbar oas med alla sorts bär, tror ni My var i himlen eller?! Vi fick grillat till middag även den kvällen och det var supergott! Fick även höra att Monika och Bosse ska till Nya Zeeland senare i år, spännande! De brukar alltid ha en "utlandsblogg" när de åker iväg, denna gång skulle de stanna där en månad tror jag de sa. Häftigt land att åka till.

Vi flängde runt en hel del under de tre dagar vi var där, så vi hann hälsa på en kusin till Björns mamma, Björns mormor, Björns mormors syster och sista dagen ännu en sväng till stranden med Elienor och Sara. Mycket svalkande och skönt, speciellt då vi kom dit vid fem på eftermiddagen.


Vi hittade en larv krypandes på min klänning som My var helt fascinerad av och lekte med en lång stund!

Trötta älsklingar hos mormor/gammelmormor.. eller vad kallas man pappas mormor? 
Bland dem bästa stunderna med Mysan.. när hon torkar efter badet kan hon ligga i famnen hur länge som helst och mysa. UNDERBART!
Elienor med sin dotter Sara.
The pregnant one in the sun.

I dag hos barnmorskan, My var jätteduktig och snäll, och tyckte det var lite skoj när barnmorskan mätte min mage och lyssnade på bebis hjärta. Allt såg bra ut för övrigt. Järnvärdet var toppen också, den hade höjts upp till 132 från 116. 
En del av kaoset...
Nu kommer vi bli hemma framöver, inga långresor så bebis kan komma när som helst. Helst får h*n komma nu då det börjar bli jävligt jobbigt att vara i solen med magen och all vätska som kroppen samlar på sig, och ja, nu klagar jag lite på värmen, den börjar bli lite påtaglig i och med att man är höggravid.
Vi ska försöka bli klara med barnkammaren i dagarna. Och kanske ta oss till nån strand så man kan svalka sig lite i värmen.

Hur klarar ni er i sommarvärmen?

Inga kommentarer: