tisdag 1 juli 2014

Renast.

My tittar på "lilla prinsessan" på barnkanalen efter att fått i sig lite middag och jag börjar otåligt vänta på Björn. Han från FasadInvest dyker väl upp till 18, gärna lite senare då Björn inte kommit hem än. Ser framför mig hur jag ska behöva ursäkta och ha en jobbig stämning här hemma i väntan på Björn.....

Jag och My åkte till Okq8 och körde in Dodgen in i biltvätten, fick en liten kupong i deras häfte som dem skickar ut emellanåt, lika bra att passa på då, första gången sen vi köpte den som den tvättats "ordentligt".. den fick sig en dusch med högtryckstvätten för några veckor sen men det vart inte så mycket bättre faktiskt, men nu är den shiny and sparkling! Därefter sprang vi in på Coop en snabbis och köpte lite färdigmat, till mig och Björn. Blev sån där fiskgratäng igen, dock med lite annan smak denna gång. Kände mig såååååå oinspirerad gällande middag i kväll, då är det skönt att det finns färdiga prylar man kan slänga in i ugnen bara.



Myskon ligger och trycker och sparkar på mitt högra revben, väldigt oskönt må jag säga. Men men, det är bra att man känner av rörelserna titt som tätt, skulle nog bli väldigt orolig om jag inte kände av bebis som jag brukar göra.. men slipper gärna det här med revbenet dock...!!

Vad har ni gjort i dag? I det tråkiga vädret vill säga.

Inga kommentarer: