tisdag 10 december 2013

Tummen upp för dagens recept ur Linas matkasse.

Ikväll blev det entrecôte med hemmagjord klyftpotatis och hemmagjord rotfruktsbearnaisesås med lite körsbärstomater till. SJUKT GOTT. Björn tyckte också det var extra gott, mestadels för att han fick en stor blodig biff och bea till.

Efter jobbet shoppade jag lite grejer till kalaset, lucia på dagis och även en och annan klapp till lillfisan. När jag kom hem träffade jag på grannen och hennes barn som låst ut sig själva, så de följde med till dagis och hämtade My, vilket uppskattades massor, och därefter lektes det en lite lek och bus innan de kunde gå hem igen. My fick ta sig ett kvällsbad och borsta tänderna, därefter somnade hon gott i sin säng.

Björn kommer alldeles strax upp med lite té, sen är det dags för sängen för våran del också. Jag börjar känna mig lite stressad inför My's kalas på Söndag. Har en del bakning att göra på Lördagen och under den dagen ska det dessutom städas och eventuellt hinnas med julmarknad... det är nåt jag sett fram emot ett tag.. men men, plikten före det roliga.

GÄSP. Nu börjar jag verkligen bli trött...


Inga kommentarer: