torsdag 5 december 2013

SÖTT.

My sover och jag har pulat lite här hemma.
Vi var ute en sväng efter att vi kom hem från centrum. "Oj oj oj oj oj" sa My hela tiden om snön, hehe. Så sött. Nåt annat väldigt sött är hur hon säger ordet pepparkaka, "to-to-to-ta". Alldeles underbart tycker både jag och Björn!

Rätt så mysigt med den första snön, men i och med det kan man ju vänta sig trafikkaos framöver. Tror det blir till att ta tunnelbanan för min del istället för bussar framöver..
Idag händer det inte så mycket mer. Eller jo, My har fått paket från Australien. Jag är nog mer nyfiken på vad som kan finnas där i än vad Mysan är, haha. Så den hamnar under granen så fort vi skaffar en! :-) Paktetet är skickat av Catherine, min halvbrors mamma. Det känns som år och dar sen jag träffade henne sist. En riktigt go' kvinna är hon. Och har uppfostrat två fina barn, dels min halvbror och även hans tredje halvsyster. Men men, jag brukar sällan säga halvbror, han är ju helt enkelt som en bror till mig.. så det är inga konstigheter, men i såna här sammanhang är det bra att förklara lite.

Ska nog hälla upp ett bad till My när hon vaknar sen, skulle själv behöva ta en dusch, men det väntar jag nog med tills ikväll, efter att My somnat för natten. Skönare att få duscha i lugn och ro.

Här kommer en liten videosnutt där jag försöker få My att säga pepparkaka... fler än en gång. Misslyckas totalt dock.

Inga kommentarer: