tisdag 3 december 2013

Sämst.

Förra veckan tränade jag bara en gång och igår hade jag kunnat träna innan jobbet, men gjorde inte det. Jag har 0 sug att träna just nu. Men i morse slängde jag på mig träningskläderna så jag ska faktiskt upp och hoppa på trappmaskinen här hemma åtminstone. Orkar inte ta mig till gymmet och det handlar i stort sett om att jag är mer omotiverad utan bil. Vi har ju bara en just nu och den tar Björn till jobbet. Jag vill helt enkelt kunna sätta mig i bilen och åka precis när jag vill istället för att gå dit (fast det inte ens är en lång väg, men när det är kallt drar jag mig för det) och att vänta på en buss för att åka två busshållsplatser känns så där va, speciellt när den inte kommer i tid alla gånger. Så kalla mig sämst för att jag inte tar mig till gymmet, för så känner jag mig emellanåt. Bilen är nåt som alltid tagit mig dig, då kan jag dessutom slippa duscha där och bara hoppa in i bilen och ta en dusch här hemma istället, vilket känns mycket bättre för min del i alla fall. Ojoj, värsta långa förklaringen haha..

Oh well. Jobba kväll idag igen. På Torsdag har jag utvecklingssamtal med arbetsledaren, har svårt att se att jag ens har utvecklats nåt detta år. Jag gör det som förväntas av mig på jobbet + en hel del extra. Det är dessutom svårt att "utvecklas" i ett sånt här yrke... Så vi får se vad hon har att säga.... 

I helgen händer det lite i alla fall. Eventuellt ska vi kolla på bil, och därefter åka till Bro för att hälsa på kusin och hans familj. Det som ska bli lite extra kul är att vi ska dit allihop typ. Mamma, syster, Micke, Björn och My. Återstår att se om vi kanske åker hem med en bil till, om det passar att titta på den då vill säga.

Inga kommentarer: