söndag 6 juli 2014

Inredning?

Just nu sover My middag, Björn äter lunch och vi har precis pratat om hur vi ska göra i alla rum då vi ska göra om ett rum till myskon-rum. Var ska garderober ställas, var får dem plats, vad ska vi göra av kontoret osv.. Tror vi är någorlunda överens om hur det ska vara för stunden men vi får se hur allt ser ut när det är på plats, kanske ser helknasigt ut.


Om en timme är det kalas, Anton, grannbarnet fyller 4 år och ska ha kalas i Stackenparken. Perfekt att dra dit och kalasa lite och samtidigt kunna leka i parken. Vi har nämligen inte varit ute nåt än, bara röjt och lekt lite här hemma.


Får se om kära bror hör av sig i dag också.. vi skulle ses i helgen men jag har inte hört ett knyst från honom. Börjar bli dags att prata med honom om hur det blir med Finlandsresa för hans del. Har nämligen bokat buffé till honom och ska han inte med så är det 250 kr som går till spillo, om jag nu inte hinner prata med honom innan resans gång och därmed få den summan tillgodo på båtens taxfree istället.


Nu ska vi gå och fixa lite.

Inga kommentarer: