torsdag 3 juli 2014

Mulen men trevlig dag.

Nu sitter jag och Mysan och ser på barnkanalen. Sicken tur att det finns en sån kanal nu för tiden, annat var det när man själv var liten! Hon har fått i sig lite potatisbullar och om några timmar ska vi röra oss mot Alex och Jenny.. fast att Jenny och barnen inte är hemma, vi ska dit och hålla honom lite sällskap.

Det var väldigt trevligt att träffa Lillian i dag också, det är en sån där vän som man alltid har så lätt att prata med och allt bara är som vanligt när man ses fastän det kan gå lång tid emellanåt.
Hon shoppade loss på Ikea, och vi fyllde bilen på längden. Bra med Dodgen :-).
Jag å andra sidan köpte inget, var ju där för inte så länge sen och har ju i stort sett allt här hemma.. och på tok för mycket ljus och blommor, haha.
Hon och Fredrik bodde fint i Skarpnäck, härligt högt i tak dessutom! Det kommer nog bli finfint när de packat upp allt, och byggt ihop alla Ikea-möbler.. huvva, är inte avundsjuk på allt hon behöver bygga i kväll.

Mysan hade sin sista dag på dagis i dag. Nu är det sommarlov för henne i några veckor. När jag hämtade henne i dag så fanns den där barnskötaren/förskoleläraren på plats som jag inte förstår mig på. Hon som knappt hälsar och som man alltid ser sur ut. Förstår inte det där. Det är ändå ett serviceyrke det hon håller på med, man kan väl hälsa på föräldrarna med ett leende tycker jag.. Gör alla andra på den förskolan. Tror på det där med att man skapar sin egen lycka, och ler man mot nån så smittar det oftast av sig, och då känner man sig faktiskt lite gladare själv också.



Inga kommentarer: