fredag 2 oktober 2009

Alltid lika spännande.


Nu har jag fått tillbaka min infektion på hakan. Inte roligt alls.
Antibiotika kur? Javisst. Har redan vart hos läkaren och varken jag eller läkaren kan säga vad det är och nu fanns för lite.. "vätska" för att kunna ta prover. Kul jul.
Aja, han sa iaf att nästa gång detta ploppar upp ska jag ringa vårdcentralen och be om att få komma till labbet direkt istället så prover kan tas omedelbart.

Detta är alltså fjärde gången på två år jag får denna skitinfektion och det mest störiga är att man inte vet vafan det är. Och penicillin är ju inte så bra att äta för ofta
heller :(.
Infektionen ser dessutom läskig ut så jag får gå med ett plåster på hakan och en scarf över för att inte bli rädd själv...
Fast, man måste tänka positivit, det är hade kunnat vara värre... Tänker på hur unga människor mamma ser på jobbet som får stroke och blir förlamade.
Köpte rosa bandet oxå när jag va på apoteket. Pratade precis med Louise om att man skulle tatuera in det nånstans på kroppen + körsbärsblommor. Rätt bra idé när man ändå köper det där bandet varje år. Och då kanske man ska skaffa det blå bandet oxå.
Nu sticker jag, ska iväg med Erica till gubbens jobb så att dom kan göra ett oljebyte på bilen.

1 kommentar:

Camilla sa...

Det här lät ju inte kul hörru. Hur länge brukar det hålla i sig innan det försvinner?

Och de där förbenade chokladbollarna! Jag har ju noll karaktär och får skylla mig själv, varför ställer jag mig öht och bakar dem? *slår mig själv*

Jag körde ganska prick 20 minuter på den där monsterprylen :) Hade velat köra mer, men känner mig lite småtrött i kroppen sen förkylningen. Men du har rätt, man känner sig duktig efteråt! Blir lite sporrad av dig faktiskt, du tränar ju ofta känns det som :)