lördag 31 oktober 2009

Som vanligt vaknar man tidigt..

när man vet om att nåt skoj ska hända under dagen/kvällen.
Jag har precis smällt i mig två stora scones, det blev lite för mycket kan jag säga, men jag gillar verkligen inte slänga mat (har tendens att ta för mycket ibland).
Vi ska iväg och handla om ett tag. Vet inte vad vi ska köpa för mat att bjuda på..?
Björn vill typ köpa kalkon, rostbiff och sånt, jag är mer inne på att skära bitar ut kycklingfiléer och kunna doppa dom i guacamole. Jag menar, det kommer ändå att komma lite folk (om inga bangar dårå). Vill inte spendera hela lönen på en fest, måste börja tänka på julklappar oxå.
A little bit out of my league..

Ser fram emot att sätta igång med pumporna iaf. Har kollat på lite bilder och fått några idéer om hur man kan göra. Men det tråkigaste får man väl göra först, typ.. dammsuga igen och våttorka golven..

Skriver mer sen kanske.. Adios...

3 kommentarer:

Camilla sa...

Borde fasen tagit planet ner, är sugen på halloweenparty!
Hoppas ni får jättekul ikväll! Du tar väl bilder? :)
Och näe, inte kul bränna alltför mycket på käk. Rostbiff blir ju lätt lite smådyrt. Förresten, willys säljer supergoda pajer för ca 100 kr! Stora som as är de oxå, toppen! Syrran bjöd på sånna, jag trodde de var hemmagjorda först, så goda var de :)

Charlotte sa...

Allt är bara bra med min yngsta dotter. Inga biverkningar efter sprutan. Men hon ska ha två till den 25/11. Jag hoppas det går bra också. Jag ska ta den själv nästa vecka.

Hoppas allt är bra med dig och att du får en riktigt fortsatt trevlig lördag kväll.

C sa...

Bakis idag? ;)