tisdag 20 oktober 2009

Borta bra men hemma bäst. Inte idag inte.

Just nu e jag hemma hos morsan. Tänkte sova här faktiskt. Har ingen lust att vara hemma idag. Vaknade lite kinkig i morse, antagligen pga den sexuella frustrationen och sen hittade jag självklart en tom brödpåse. Jag stör mig nå fruktansvärt på dom där tomma påsarna och dom tomma flaskorna.

Jag kräver inte mycket av min karl just nu. Speciellt inte då han jobbar så mycket med tanke på att högsäsongen e igång. Men visst fan ska han kunna plocka undan sånt efter sig...?!
Jag respekterar att han jobbar fler timmar under hösten nu med tanke på en massa däckskiftningar och då får han respektera att jag vill ha det städat hemma.




Så, jag messade detta till honom imorse, att han får se till att plocka undan efter sig. Tillbaka fick jag ett sms där det stod nåt med "godmorgon, jag saknade dig inatt" (sov på soffan i natt), och skrev då tillbaka att det inte var en sån underbar morgon med tanke på att man var tvungen att städa det första man gjorde på morgonen och att jag faktiskt inte saknat honom inatt (återigen den sexuella frustrationen).. Efter det fick jag mess om att jag inte skulle tycka synd om mig själv och att jag skulle pröva på att jobba 80-timmarsveckor och dessutom behöva lyssna på en älskling som förklarade hur värdelös man var.....

Då blev jag lite less kan jag säga. Jag har aldrig sagt att han är värdelös. Möjligen dålig på att plocka undan efter sig och städa. Orkade inte ens svara på messet utan skrev en lapp till honom där det stod lite grejer + att jag skulle sova borta i natt.


Segt det här är. Jag tycker att även fast man jobbar mycket så får man på nåt sätt dra sitt strå till stacken ändå. Jag menar, hushållsarbete försvinner inte bara för att man jobbar fler timmar per månad än vanligt. Jag kan inte påstå att jag har så många timmar över heller om jag jobbar en tiotimmarsdag och tränar efteråt, men städa måste jag fortfarande göra, för inte städat lägenheten sig själv.

2 kommentarer:

Friskriven sa...

Ni måste kompromissa. Han kanske helt enkelt få gå ned i tid eller så får du ta lasset själv om du nu har mer tid trots långa pass + träning. Viktigaste att ni snackar.

Charlotte sa...

Känner igen det där :-) Det hoppar nog upp och ner hos alla. Hoppas ni kan prata om det och försöka lösa problemet.