fredag 16 oktober 2009

Shit pommes.

Att man kan bli så dålig av en liten spruta, det är läskigt. Jag va helt veck igår. Först kom tröttheten, sen kom febern. Fy fan vad jag frös! Satt och huttrade under mina två filtar som jag var inbäddad i. Björn kom ju hem sen oxå och lagade mat åt mig (han hade redan käkat och trodde jag oxå gjort det) och fick till slut när jag själv inte pallade med det, mata mig, haha.. Nä, usch. Så mycket vill jag aldrig mer frysa, inge roligt alls! Tur att man har en underbar pojkvän som kan ta hand om en när man mår dåligt.

Idag mår jag prima. Lite ont i kroppen bara, mest i ryggen dock. Hoppas det blir bättre under dan då det blir en del lyft.
Jaja, jag ska iaf ta mig till jobbet snart och hoppas dan flyter på (undrar hur lillkillen mådde igår efter hans spruta)....

3 kommentarer:

Jenni sa...

Oj fan..du kanske inte ska ta såna sprutor mer.
Tur att Björn kom hem sen och tog hand om dig. Annars skulle jag ha gjort det.

Camilla sa...

Skönt du mår bättre idag! Tycker alltid att det är de som tar vaccinationer som blir dåliga, inte de andra..weird.

Charlotte sa...

Ja tänk vad en liten spruta kan ställa till med. Man får ju för det mesta en liten släng av influensan efter man tagit sprutan. Men då slipper man den fullt ut kan man ju tänka också. Skulle ta den på min yngsta dotter på måndag då hon har tid. Men nu när hon blivit sjuk får vi vänta.