onsdag 21 oktober 2009

Trevligt.

Kom hem för en stund sen. Har tränat klart (snabbträning idag) och förhoppningsvis slutat lukta rök. Morsan röker inomhus och det sätter sig verkligen överallt. På kläderna, väskan och det som va vidrigast var nog när jag släppte ut håret ut tofsen, då kom nog den värsta röklukten.. Och det va efter att jag hade gjort i ordning mig efter dusche. Får ta o tvätta håret imorrn. Just nu har jag slängt i en massa godluktande hårprodukter i det.. Får hoppas på det bästa.. Men jag är glad att jag fick sova hos morsan inatt. Det var rätt skönt det, även fast man stinker lite :/.




Det va rätt trevligt att komma hem faktiskt. Sängen var bäddad, och inget stök. Och kläderna hade Björn tagit ut ur tvättmaskinen. Jag hann aldrig göra det igår innan jag stack iväg till jobbet. Så jag hoppades väl på det bästa, att han skulle lägga märke till att det lyste inne på muggen.


Igår fick jag iaf prata en del med en trevlig tjej. Tax! Det va skönt. Och så kom hon med lite råd och så om hur man kan göra osv. I will test. Men men, mest av allt måste vi prata om såna här saker och inte sopa undan det under mattan som jag gjorde i mitt tidigare förhållande..

2 kommentarer:

Camilla sa...

Kan ju vara skönt med lite miljöombyte ibland! Hellre det än att bara gå hemma och reta upp sig alltför mycket :)

Tränat har du oxå gjort..hurtis :D Vill oxå träna! Dessa förkylningar sätter käppar i hjulet för mig, grrr!

Har en liten utmaning åt dig imin blogg :)

Charlotte sa...

Vi har två små hundar. En blandras hane på 1 år och en kastrerad Dvärgpincherhane på snart tre år. Världens busigaste kan man säga :-)

Vad skönt att du fick någon att prata med. Tips är aldrig fel.

Håller på att sluta röka. Har mitt mål när jag ska ha slutat helt. Berättar då. Kan lägga pengarna på något annat roligt än att låta de gå upp i rök :-)