söndag 4 oktober 2009

Dåligt samvete..


"Flickan som lekte med elden" såg jag och min karl igår på bio. Den va väldigt bra faktiskt! Eller ja, Noomi Rapace (om hennes namn nu stavas så) är en riktigt skön skådespelerska! Jag har självklart INTE läst böckerna men filmerna e grymma.

Efter att vi hade hämtat ut biljetterna från "biomaten" och skulle handla lite läsk och snacks så stod det att filmen va inställd! Så vi frågade varför och det va nåt fel med det biorummet, projektorn eller nåt va trasigt, men som tur var gick samma film förutom i textad version en kvart tidigare så vi gick på den istället. Och som kompensation?! (vadå, vi fick ju se filmen ändå) så betalade SF för filmen för att dom strulat till det lite. Så, våran biobiljett gick på 99:-, alltså läsken och snacksen. Ganska najs!

Ja, jo, det här med dåligt samvete. Jag gillar inte att vara hemma från jobbet. Men jag kan inte föra mycket mer än så. Måste sköta om infektionen om det ska bli bra.. Och det blev väl inte så mycket bättre igår när vi gick på bio. Men vafan, man blir faktiskt lite tokig av att sitta hemma hela dagar.. Jag iaf.

Nu ska jag slösurfa lite, bloggar lite mer senare sen!

1 kommentar:

Camilla sa...

Men du..toppen! Gratis bio är INTE dumt! Trevligt när de är så där service-minded ;)