måndag 19 oktober 2009

Lugn dag.

Idag har jag bara njutit av dagen.
Började dagen med en sköööön sovmorgon, sen tog jag det lite lugnt innan jag tog mig till gymmet. Träningen där gick utmärkt. Återigen lite löpning och power walk på löpbandet (30 min) och sedan axlar + bröst + triceps och så testade jag en lite annorlunda motionscykel, man sitter liksom bakåtlutad med ryggstöd och cyklar, den va rätt skön.

Efter det träffade jag Therese och följde med henne till Fittja och lämnade in henne trasiga lilla Polo, den ryckte konstigt och dog flera ggr under färden. Inte kul! Och sen blev vi upphämtade av hennes polare och fikade lite hemma hos honom. Riktigt trevlig kille, och även hans brorsa :).

Det roligaste hände nog på vägen hem nästan. Vi åkte förbi hennes morsa en snabbis på och väg till Donken träffade vi på en sån här bil.

Snubben som körde den lade märke till att vi kollade konstigt på honom med tanke på att vi först trodde det va en polisbil men sen nåt annat skumt så han satte på blåljuset och visade! Haha, va roligt. Inte varje dag man ser en amerikansk polisbil! Synd bara att man inte hann fota.. Men men, ett fint litet bygge verkade det vara..

Nu väntar jag väl på att Björn ska komma hem så man kan äta lite middag och sen se på Transformers 3 ;P

1 kommentar:

Charlotte sa...

Fick mig en skön sovmorgon jag med. Det är aldrig fel :-)