söndag 11 oktober 2009

Söndagsmys

Idag har jag bara slappat än så länge, och mer utav det skall det bli.
Björn ska iväg och träna om en stund.. Not me, jag stannar hemma och slappar lite mer. Möjligen lite städning + tvätt..
Vi har kollat på båda xXx-filmerna. Eller finns det kanske tre till och med? Jag har ingen koll på det. Actionfilmer e helt ok, men inget jag har nån vidare bra koll på.. Men jag vet om att Vin Diesel passar bättre för den rollen än Ice Cube. Och snyggare e han oxå.


Efter att Björn har tränat ska vi nog till svärföräldrarna och äta lite middag. Som tur är så är hans pappa mycket trevligare än De Niro *ryser*. Hans föräldrar och syskon e faktiskt väldigt trevliga! Och efter det blir det till att storhandla mat..

Gårdagen va rätt trevlig oxå. Jag och Björn drog till stan och handlade hem lite Halloweengrejer. Dock tyckte jag att utstyrseln jag köpte va lite för stor OCH så fattades huvudbonaden till den i förpackningen! Dåligt! Så jag tänkte dra till Buttericks imorrn igen och byta lite... På kvällen sen kom Jenny och Alex över och åt god middag med oss. Dom köpte med sig kött (en härligt mix med pepparbiff, entrecôte och lövbiff) och vi fixade till lite hemmagjorda klyftpotatisar och whiskeysåsen (denna gång lite tjockare). Sen glodde vi på lite fotboll (synd att Sverige torskade) och lite film.. :)

Nu ska jag plocka undan lite här i vardagsrummet.. Stöketistök.

2 kommentarer:

Matilda . sa...

Jätte fin blogg (:
anmäl dig till veckans blogg, det är jätte enkelt, kolla bara in min blogg !

Camilla sa...

Vad blev det för outfit?! Eller är det hemlishemlis? :)