onsdag 9 november 2011

Morgonmys och seg dator.

Snart ska jag iväg till barnmorskemottagningen och lämna mitt urinprov. Minns fan inte ens varför jag skulle lämna in ett sånt men det skulle jag tydligen.
Sen blir det till att åka till brukarens skola istället för hans hem. För hade jag börjat på min vanliga tid så hade jag vart på jobbet redan men nu måste jag lämna urinprovet först.
Så jag börjar och slutar på skolan. Det här kommer bli en soft dag :-).

Snuttiplutt ligger och buffar och sparkar och det är ju väldigt mysigt då jag inte börjat få ont nånstans än. Igår hade jag djävulusiskt ont under hela dagen men mest under kvällen. Så jag smetade in revbenet med tigerbalsam och det dämpar smärtan jävligt bra. It is the shit!


Sitter just nu med min "gamla" dator. Den nyare är i sovrummet och jag orkade inte hämta den, dessutom kanske den ska in på lagning, redan.
Det har flimrat lite uppe i hörnet på skärmen. Me not like. Då kan man lika gärna lämna in den på service direkt. Och åh va slö den här är, haha.. Dags för en omformatering kanske??
Nåt som e lite knepigt, det är att dom här datorerna har olika storlekar, dvs olika storlek på tangentbordet, så nu har man vant sig vid den större datorn och då blir det en massa felskrivningar på den här som man hela tiden måste rätta..

Oh well. Det är som det är.
Ska kolla vad vi har kvar i frysen som man kan äta till middag ikväll.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer: