fredag 18 november 2011

Gravidkrämpor..

Nåt jag fått på senaste tiden är domnande fingrar. Det gör inte ont, men det är ganska oskönt..
Kan det vara det är karpaltunnelsyndromet kanske? Eller låter som det iaf.

Idag ska jag försöka hitta en doppresent till Noah som döps imorrn.
Doppresent är bland den svåraste presenten man ska köpa tycker jag.
Man vill ju köpa nåt som inte alla andra köper..
Dvs, smycken med namn ingraverat, sparbössor, kläder... Men ändå köpa nåt som han kan ha kvar tills han blir stor. Vet inte var jag ska leta riktigt... Blir nog säkert nåt sånt tråkigt om jag inte hittar nåt roligare.
Tips??


Det var iaf riktigt skönt att ha sovmorgon. Så nu kan man ta det lugnt en stund och sen göra i ordning sig för att sticka till Björns jobb och hämta bilen.
Igår fick jag min ljusinställning och byte av strålkastarlampor (den enda var verkligen döende) så när jag sen körde hem så SÅG jag faktiskt vägen muchos grandes bättre än innan..!

Och när vi kom hem så var jag så trött så jag somnade i soffan, som jag trodde att jag skulle göra.. Björn var så gullig så han fixade disken och lagadet mat. Usch va obehagligt det är att skriva när man knappt känner fingerspetsarna, haha!

Time for some breakfast now, och fortsätta kolla lite på unga mödrar (höll på att skriva mördrar) som jag snubblade över..

1 kommentar:

Camilla sa...

Är tydligen rätt vanligt att man får så :)Jag brukade vakna om nätterna och fick skaka liv i händerna, tack o lov så brukar det försvinna så fort bebben är framme. :)

HOppas ni hade trevligt på dopet!