fredag 25 november 2011

Buzzador.

Det här paketet jag fått hem idag kommer genom Buzzador.
Jag är ju med på den hemsidan och får prova på olika produkter och tjänster och sedan skriva vad jag tycker och tänker om produkten/tjänsten och även berätta för vänner och familj och vad jag fått testa på också. Och ibland får jag lite prover att dela ut också. Men inte denna gång. Eller jo, om det blir prover så blir det i form av provsmakning här hemma hos oss.


Det är så att jag beställt hem en fritös genom Philips hemsida till ett kraftigt reducerat pris. Istället för att betala 1999:- så betalade jag bara 999:-.
Jag tänkte att det var en passade produkt hem till våran lilla familj då vi brukar ha tendens att behöva stoppa in flera grejer i ugnen samtidigt fast vi inte har varmluftsugn (och Björn fattar inte det där så han proppar alltid in flera grejer i ugnen och det tar typ dubbelt så lång tid), så detta ska bli spännande att testa.
Får se när vi testar på produkten då Björn är borta även imorrn och att äta kycklingvingar i sin ensamhet är inte det roligaste som finns, så vi får nog spara den goda middagen som man kan tillaga i fritösen till Söndagen istället.

Den som väntar på nå gott...

2 kommentarer:

therese sa...

vill inte skriva ut vikten såhär på internet ännu.
Det kommer senare när jag gått ner.
Men 27kg på 5 månader tyckte jag lät lite..
Jag ska gå ner 27kg på 3 månader!!!*hoppas*
Plus att killar går ner väldigt mycket fortare än tjejer..

Camilla sa...

Spännande :) Berätta vad du tyckte sen :)

Du får trösta dig med att fingrar som domnar slutar domna när bebisen är framme, men jag förstår att du inte är road. Tyckte själv det var jättejobbigt att inte få sova om nätterna pga det :/