söndag 13 november 2011

Iphones bildbugg..


Jag stör mig gaaaanska mycket på den just nu..
Alltså, när man fotar nåt så ser bilden jättefin och bra ut. Men så fort man går in i fotoalbumet så ser den ut som bilden ovan.. Suddig som fan..
Och här kommer det konstiga... När man sen skickar bilden till datorn så är bilden helt plötsligt skarp igen. Whot??!
Och när man sen "använt" bilden till nåt, som att mejla den så ser det ut så här istället i mobilen..


Jag vet inte vad jag ska göra åt det här problemet. Antar att Apple kommer med nån lösning snart, det här är ju nåt som blivit sen jag uppdaterade mobilen i iTunes.
Tills vidare blir det nog till att fota som vanligt, och sen skicka iväg det till datorn. Men att mobilblogga är bara att glömma (möjligen utan bilder då i så fall). I förrigår när jag gjorde det och la in en suddig bild så stängdes hela bloggappen ner och inlägget var helt borta. Irriteeerande....
Aja, mitt abonnemang med 3 löper ut snart, då ska jag skaffa Telia och ta nåt abonnemang hos dom så man får en mobil på köpet..

Snuttiplutt är riktigt vaken i magen. Rör sig som bara den!
Morgonmys! :-)

1 kommentar:

Nadia sa...

Absolut! Här kommer det:

Recept på saffransbullar med mandelmassa
ca 50 stycken

Ingredienser
50 g jäst
100 g smör
5 dl mjölk
250 g lätt Kesella
2 påsar (1 g) saffran
1,5 dl socker
0,5 tsk salt
ca 17 dl vetemjöl

Fyllning:
ca 150 g smör
500 g mandelmassa

Pensling:
2 ägg
hackad mandel
pärlsocker

Gör såhär:
1. Smula jästen i en degbunke.
2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm till fingervärme, 37 grader. Häll degspadet över jästen. Rör om så att jästen löser sig.
3. Tillsätt Kesella, saffran, socker, salt och det mesta av mjölet. Arbeta degen tills den blir blank och smidig och släpper från bunkens kanter. Tillsätt ev. mer mjöl.
4. Låt jäsa övertäckt i ca 40 min.
5. Arbeta ihop degen på mjölat bakbord och kavla ut två stora plattor. Bred smör på dessa och riv över mandelmassa. Rulla sedan ihop plattorna och skär bullar och lägg i formar.
6. Låt jäsa övertäckta i ca 30 min.
7. Sätt ugnen på 225 grader.
8. Pensla bullarna med uppvispat ägg. Strö på mandel och pärlsocker. Grädda mitt i ugnen 5-8 min.