lördag 7 juni 2014

Vecka 32.

Ja, då är man i vecka 31+1 då. Tiden springer iväg gällande graviditeten. Exakt två månader kvar nu tills bebben är beräknad! Just nu ligger h*n och rör sig väldigt mycket i magen.
Magen växer sakta men säkert lite mer också. Och nu räknas man som höggravid.


I dag händer nåt skoj! Björn ska göra sitt tandemhopp som han fick i 30-års present! Åh va kul det ska bli! Det ser ut att vara fint väder dessutom, så då behöver inte det bokas om. Fredrik, våran vän ska hoppa han med, kul att hoppa tillsammans med nån man känner. Hade jag inte varit gravid så hade jag också hoppat i dag! Så till Gryttjoms flygfält ska vi åka i eftermiddag för att se Björn få sitt livs adrenalinkick!

Nu ska jag strax ner med Mysan och äta lite frukost. Hon får nog äta lite fil och flingor som är lite snällt mot vad hon nu än har i munnen (såg nu att hon hade vita fläckar på insidan av läppen), ska ringa 1177 och kolla vad det kan vara för nåt...

3 kommentarer:

therese sa...

Åh vad skoj! Therese larsson är på gryttjoms flygfält o hoppar fallskärm hela helgen, kanske ni stöter på varandra ;)

therese sa...

Jaa chokladmässa låter smarrigt!! Mamma var också inne o smakade på Sthlm, hont yckte det var jättetrevligt.

Men va??!! Han har inte sagt till mig att något mer ska fixas? Förra året servade jag ju bilen hos björn för 7000kr...Och fixade allt de sa. Även inför besiktningen o den gick igenom då så jag tror nog han minns fel i såfall för den var servad förra året.
Nu är det några jävla spolar eller något till motorn som gör att den inte får tillräckligt mycket ström, Niclas ska kolla upp det. Det går att köra bilen korta sträckor, men ibland går den på 3 cylindrar och hoppar fram haha.
Vill skrota skiten o köpa en ny bil, en Toyota Yaris till Johan. Men sparkontot måste växa på sig lite först.
KAN MAN INTE BARA FÅ VINNA PÅ LOTTO?? Det första jag skulle göra är att unna mig en NY fin bil som EJ går sönder!

Camilla sa...

Åh vad fin du är med magen :) Känner ibland en viss saknad efter magen även om jag mest tyckte det var pest o pina pga värmen. Njuuuut!