onsdag 25 juni 2014

Bara fotboll på tv..

Ringde precis karlsloken för att kolla när han kommer hem så man kan äta middag tillsammans alla tre. I dag blir det så tråkig mat som blodpudding med bacon och lingonsylt, funderar även på att skiva lite äpple som jag ska steka (fått den idéen från brukarens mamma faktiskt), det är rätt gott. Jag och myskon behöver ju lite extra järn i oss och vad är inte bättre än blodpudding då?
Tror inte My kommer äta så mycket av den varan men som tur är så har vi lite köttbullar och makaroner som rester ståendes i kylen som man bara kan värma på. A mother always has to be prepared!

Jo, apropå det där med fotbollen, det är ju så himla tråkigt med all fotboll på tv. Och självklart vill Björn se fotbollen, och jag vill ju inte förstöra hans sportglädje.. men det är sååååå tråkigt! Hade faktiskt varit mycket roligare med ishockey.. lite mer sport liksom, än flera fjollor som springer runt på plan och "ramlar" ner och håller på att dö av smärta när de får en liten putt.. SUCK.

Enda roliga är den här bilden jag hittade i dag efter gårdagens match, haha...!
Vi ska förresten till Kolmården nu i helgen. Nåt som är väldigt mycket roligare än all fotboll på tv, hehe.. Lillian och Fredrik ska följa med också, har inte riktigt bestämt vilken dag, måste kolla vädret först. Sen ska vi hälsa på våra grannar som är på sitt landställe inte så långt ifrån, blir nog till att sova på hotell nån natt i antingen Norr- eller Nyköping. Får se om det finns några rum kvar, det kändes rätt fullt när jag kikade i går. Så vi ber till vädergudarna att det blir någorlunda bra väder i helgen, åtminstone inte regn! Ska kolla yr.no i morgon och därefter får vi bestämma vilken dag det får bli parken!

Nu lite GOT, sen hämta lillfisan på dagis.

1 kommentar:

Anonym sa...

Köp biljetterna på nätet innan ni åker ås slipper ni milslånga köer där...

// D i Ö