fredag 6 juni 2014

ANDAS.

Emellanåt kan det vara grymt jobbigt att vara förälder. Det är dagar som dessa..
My lyckades inte sova i dag heller under dagen vilket resulterade i en grinig unge som gjorde allt hon inte fick eller skulle göra. Gråt och skrik har hela eftermiddagen varit fylld av.. RIKTIGT TRÖTTSAMT.
Försökte mig på nattning med henne men det gick ju åt h*lvete. Till att börja med så kan hon inte dricka vällingen då hon tycker det gör ont (och i kväll fattade vi att det är för att den är varm) i munnen på grund av tandsprickningen och annat som bråkar i mun på'na. Så hon kommer väl på så sätt inte till lika mycket ro som i vanliga fall och ska upp ur sängen OM och OM igen.. Och när man sen tröttnar på att lägga henne och lägger sig bredvid ska hon sparkas... GAAAAAH. Nu tog Björn över efter att jag försökt ett tag, fan emellanåt känner man sig som en så usel och misslyckad mamma, speciellt då tålamodet tar slut.. MEN MEN, det är bara att härda ut. Tur nog så finns det flera bättre dagar än dåliga dagar så att säga, och att se henne glad och få pussar och kramar av henne överväger allt det dåliga.

När Björn kommer ut ur rummet så ska jag gå och göra lite té till mig själv/oss och därefter blir det sängen, är heeeel exhausted!

Jo förresten, Smaka på Stockholm var väldigt trevligt för övrigt. Daniel joinade oss dessutom. Vi åt en varsin Toast Skagen och därefter lite vilt hos Ardbeg Embassy.. Jag tog deras renkorv med lingonketchup, senapscreme, sallad och nyrostat bröd medan Björn testade deras viltköttbullar med gräddsås, potatismos och rårörda lingon. Båda var väldigt goda! Gillar fan smaken av vilt! My fick pommes i vanlig ordning då det är det enda hon äter ute, och sen fick hon även en heliumballong i form av en stor brun häst och så åt vi alla glass till efterätt. Dessutom var lillfisan väldigt nöjd över att få åka buss och tunnelbana, även fast hon hade en hel del myror i brallan!







Nu - té!

Inga kommentarer: