torsdag 12 juni 2014

Shopping är en kvinnas bäste vän.

I går hittade jag lite kläder i Skärholmen, dels byxorna nedan som jag köpte men också bandeu-bh:arna som jag inte köpte... Var ute efter en vit men hittade ingen i min storlek, så i dag åker jag till Farsta med syrran och kikar om jag hittar nån där istället. Wish me luck. Babygymmet såg inte ut som på bilden jag lade upp förresten, den var blå istället, vilket var en trevligare överraskning då jag faktiskt tycker att den här varianten var finare. Mycket trevligt. Hann hänga med Therese en liten stund innan hon skulle fixa sina naglar, hon hittade också lite kläder och sånt behöver vi kvinnor alltid fylla på våra garderober med ;-).


Vääääldigt sköna trekvartsbyxor!

Efter Skärholmen åkte jag raka vägen hem och hämtade lillfisan på dagis. Julia var ute med sina kids och vi hängde och pratade en stund innan syrran kom över. Kort därefter kom mäklaren över som jag pratat med i telefon några timmar tidigare, så han gick igenom huset och skrev ner lite saker och sa att han skulle återkomma med en värdering på bostaden. Och så sa han faktiskt att vi gjort ett bra köp, vilket var väldigt kul att höra. I stort sett har vi värdet på huset ökat med 500 000 kr sen vi flyttade hit för två år sen. Den ni. Och det mesta vi gjort i huset är köket som helrenoverats och att vi satt in luftvärmepump.. och förstås en hel del annat mindre smått. Så vi får se vad mäklaren tycker att huset är värt på Fredag, då ska värderingen dimpa ner i brevlådan.

I dag ska Björn försöka hinna hämta lillfisan på dagis. Det var evigheter sen han gjorde det då jag ändå är hemma. Han slutar fem och ska hinna hämta henne innan dem stänger 18.00. Så hinner jag laga middag i lugn och ro dessutom. Lång dag för lillfisan men det är inget hon tar skada av då det händer så sällan nu för tiden...

Nu ska jag och magen se på lite LOST. Adios.



Inga kommentarer: