fredag 13 juni 2014

Det man inte kan få vill man ha...

Ja, så känner jag just nu.
Ska göra baguetter till morgondagens utflykt i morgon bitti och känner lite bitterhet över att inte kunna få ha på lite brieost på min baguett. Vill inte ta den lilla risken som finns att det skulle finnas listeriabakterie i osten och som därmed skulle kunna skada bebis i magen.
Kände likadant i dag när jag och syrran fikade i Liljeholmen, en bagel hade varit jättegod, men om det inte var brieost på den ena så var det skinka/kalkon eller lax på dem andra.. Risk för listeriabakterie i alla om man inte fryst bort skiten i tre dagar i frysen eller värmt upp till en viss grad. Kalla mig mesig, men jag tar hellre det säkra före det osäkra, vill inte föda ett dödfött barn. Det är det sista jag vill.

Har för övrigt gått in i vecka 33 i graviditeten. Bebis börjar lägga på sig både vikt och längd. Skönt. Ska tydligen försöka få till en vilostund varje dag, hmm, ja man kan ju försöka.. Finns ju alltid nåt att göra bara. Men å andra sidan så måste jag nästan sitta ner en stund varje dag efter att ha fixat och donat då hälsporren gör så jäkla ont efter ett tag. Det suger... Ska googla lite på det och se vad jag kan göra för att förebygga det onda... förutom att ha inlägg i skorna för det då som jag redan har.


Nu är det dags för sängen känner jag, se på lite film i sängen och sen sova gott. My har (peppar, peppar) sovit hela nätterna dem senaste nätterna, mycket skönt faktiskt, hoppas hon gör det i natt också. Det vart en väldigt sen kväll för hennes den (21:46).. får se när lillfisan får för sig att vakna i morgon, gärna sent.

Nattinatt på er. Ha en bra dag i morgon, för det ska vi se till att ha!

Inga kommentarer: