fredag 20 juni 2014

Mulen dag.

Nu har jag lagt My i sängen för typ tredje gången.. får se om hon lyckas komma till ro denna gång då?
Björn ligger och sover middag. Han tog ju Mysan i morse så han kan gott få vila lite!


Vi åkte iväg till affären ganska tidigt i morse dessutom, skönt att slippa trängas med massa folk.. Det blev lite midsommarmat och massa jordgubbar. Jag tänkte göra den där saftiga goda sockerkakan syrran svängde ihop för några veckor sen, supergod var den, och ha lite grädde och jordgubbar till. Nu är det rätt tråkigt väder ute, men det spelar ingen roll egentligen, ALLT är bättre än regn i dag i alla fall!

Björns syster Emma ska komma förbi också, frågan är om hon fortfarande ligger och sover? Hon, Elin och likaså min syster är riktiga sjusovare! Själv får jag ångest om jag sover bort halva dagen, och så menar jag att dessa tjejer sover till tolv åtminstone om de får välja!

Det börjar för övrigt bli riktigt jobbigt att på sig jeans nu under graviditeten. Och då använder jag förstås gravidjeans, så fort man sitter ner så trycker det på magen, och att knyta skorna i jeansen är nästintill omöjligt! Knappt så man får luft! Jaja, det är bara 1½ månad kvar på graviditeten, sen kommer förhoppningsvis bebben ut, börjar faktiskt längta efter bebisen nu... speciellt när man fått hålla i grannarnas småttingar. Sen tror jag att My kommer bli en grymt bra storasyster. Har ingen känsla på om det är en pojke eller flicka nu heller.. trodde på flicka förut men så har det känts annorlunda och mer i magen och då trodde jag på pojke.. men nu vet jag inte alls. Återstår att se :-).

Och nu kom solen fram också, me like!

Inga kommentarer: