fredag 20 juni 2014

Midsommarafton.

Våran dag har inte varit så värst "midsomrig". Vi tog en skönt tupplur alla tre mitt på dagen och därefter började vi förbereda middagen (så ingen dans runt nån stång). Emma kom över lagom tills vi vaknat, hehe. Mycket gott blev det och alla blev mätta och belåtna. My har ätit så mycket jordgubbar så det sprutar ut ur öronen på henne. Gjorde en sockerkaka till efterrätt med jordgubbar och vispgrädde till. Också mycket gott, dock blev den inte lika saftig och god som när syrran gjorde den sist. Tror jag hade den i ugnen nån minut för länge :-(.

Här har ni iaf receptet, sockerkakan ska vara i ugnen i lite mindre än 30 minuter i 175 grader, jag hade dessutom i något mindre socker och istället två teskedar vaniljsocker. Muchos gott som sagt. Hmm... nu när jag kollar på receptet så ser jag ju faktiskt att jag missade vattnet/mjölken.. bra där..... då är det förståerligt att den blev lite torr. Suck. Lycka till ni andra med kakan om ni lyckas läsa hela receptet, haha.





My sover ÄNTLIGEN. Efter att både jag och Björn fått brottas med henne i sängen en stund.. Nu ska vi softa lite, Kvarteret Skatan åker till Laholm går på Svt, SJUKT BRA RULLE som måste ses om ni inte sett den!

Ha en fortsatt bra Midsommarafton!

Inga kommentarer: