tisdag 3 juni 2014

Trötta barn..

.. kan bli jobbiga barn.
Nils och My bråkade om i stort sett allt i dag efter att vi kom hem till oss. Det var lite för tråkigt väder att vara ute med och dessutom behövde det bytas bajsblöja.
Pheow. Som sagt, lots and lots of cred till föräldrar med tvillingar (tror barn i samma ålder bråkar mer än de som har några år mellan varandra!).

Toys everywhere.. tur My hjälper till att plocka undan lite :-).
My somnade fint i alla fall, utan att gå upp nåt ur sängen, det var fruktansvärt skönt.
Jag kommer nog sova gott i natt jag... känner mig helt slut nu. Får hoppas på att lillfisan också kan sova genom hela natten.

I morgon förmiddag tänkte jag ta en sväng förbi centrum för att hämta ett paket på posten, därefter åker jag bort till Södertälje och hämta Maria, Pau och Siri. De har ingen bil och det kostar ju en hel del med taxi, och när jag ändå inte har nåt bättre för mig så kan jag ju hjälpa till förstås!

Myskon snurrar runt och sparkas för fullt i magen, det har varit rätt mycket röj i magen i dag. Skönt att känna dem där sparkarna så man vet att allt är okej. Nästa vecka ska jag till både mödravårdscentralen och på ultraljud, förra gången lyckades de inte se moderkakan ordentligt och tyckte den såg ut att sitta ganska långt ner, vad det nu ska betyda, så jag ska på ett extra sådant, inte mig emot då jag får se våran lilla bebbe live :-).

Nu ska jag se på lite tv och därefter hoppa in i duschen för att sen krascha i säng! God kväll på er!

Inga kommentarer: