måndag 30 juni 2014

Längtar.

Sitter här mätt och belåten efter några tacos till sen lunch. I dag blev det tvättdag, muchos grandes tvätt som jag behövde ta tag i. Sen ska en hel del sorteras också, blä.

Fick mail av min morbror och hans fru som vill planera in lite skoj med oss när vi kommer till Finland, och även kolla om vi kan köpa lite vin till de från båten. Nemas problemas. 
Det närmar sig nu, har längtat efter denna resa länge nu! SKOJ! Extra kul att vi åker med samma båt som kusinen och hans familj, så får My leka med sina sysslingar dessutom!

I veckan händer det inte så mycket, lite besök hos barnmorskor bara. I morgon kommer Björn från FasadInvest så ska vi prata om fönster, på Onsdag ska jag till barnmorskan för en vanlig check, på Torsdag är det ultraljud i Liljeholmen för att kolla hur moderkakan ligger, och på Fredag får My vara hemma från dagis då vi åker till Lek och Bus med Vendela och Alice. Har aldrig varit på nåt sånt ställe med My så det ska bli lite spännande :).

Syrran kommer när som helst och då tar jag nog och fixar lite kaffe och té, och lite ballerinakex till... hehe.. 

JAG HOPPAS VERKLIGEN att det här tråkiga vädret försvinner snart... I alla fall till nästa vecka då Björn börjar sin semester. Han måste få lite sol på sig stackaren, och min bränna håller på att försvinna. NOT GOOD.

Nu är syrran här. CIAO!

Inga kommentarer: