måndag 23 juni 2014

Egentid.

Sitter här och har lite egentid. Både My och Björn ligger i varsin säng och sover just nu. Tog bara en timme att få My att somna i kväll.. lite jobbigt med såna kvällar. Ska alldeles strax se på avsnittet jag påbörjade av Game of Thrones i eftermiddags, som jag aldrig hann se klart. Sen blir det sängen för min del också.

Hittade en otrevlig överraskning i knävecket efter middagen, en liten jäkla fästing hade bitit sig fast där.. Björn hjälpte till att ta bort den, dock vart det nån liten bit kvar så vi fick leka kirurger i nån halvtimme innan vi fick bort skiten. Onödiga insekter det där.. och äckliga.

FasadInvest ringde i dag också, han ville kolla om han kunde komma över nån dag så vi kunde gå igenom våra önskemål lite noggrannare, och så ska vi självklart se till så Björn också är hemma och har lite att säga till om saker och ting, så honom återkommer jag till i morgon med passande tider.

I dag passade jag på att ta mig ett bad också, inte alltför ofta det händer tyvärr, dumt nog så tar man sig inte tid, FAST man har det där karet hemma. Riktigt skönt var det i alla fall, och så tog jag självklart med datorn så jag hade nåt att titta på :-).



Kan påstå att jag hade lite tur med Wordfeud för en stund sen, jag och nån random person startade ett nytt spel och jag fick äran att börja.. Double letter, tripple letter... ja jag vet inte hur många såna jag la mina brickor på men som ni ser så blev det en del poäng.. :-D



1 kommentar:

therese sa...

Haha tur att jag slapp vara din motståndaare i den där matchen!

Måste säga att säsongsavslutningen på Got söööög!!! MEN man längtar ju såklart till nästa säsong!
Sen ska du se Falling Skies och Vikings. Bästa serierna ever.