onsdag 11 juni 2014

Grillkväll.

I går hade vi det riktigt bra. På dagen solade jag med mamma lite, vi gottade i oss jordgubbar, och så kom syrran några timmar senare, sen på kvällen fick vi lite finfrämmande.
Nina kom hit med familj och även ett lånebarn (det hade skitit sig lite för hennes vän), och så kom även faster Elin. Så vi vart ett härligt litet gäng som satt och snackade en massa skit och åt grillat till middag, marinerad fläskkarré med pommes och majs och så bakade Jenni sockerkaka till efterrätt med jordgubbar till. Mycket trevligt och mycket gott! Melissa växer så det knakar och man hör att hon går igenom samma faser som My varit i, och fler kommer det (som fasen jag berättade om när de får för sig att bara springa iväg när de blivit snabba och utan att bry sig om föräldrarna springer efter eller ej). Men som sagt, mycket trevlig kväll!
Jenni och Elin åkte iväg vid tio och sen gick jag och Björn och la oss i sängen och däckade omedelbart, haha.

Om några timmar ska jag till mvc för en vanlig koll.. blodtryck, kolla blodsocker, vikt och järnvärde... kan ju lova att järnvärdet borde höjts en hel del sen senaste checken. Har ätit järntabletter varannan dag och massor av jordgubbar :-P. Sen vet jag inte om blodtryck och vikt är så bra som det kanske borde men men (har ju inte blivit nån träning på sistone direkt).....
Därefter ska jag till Sickla och köpa ett babygym till myskon. 100 kr ska hon ha för ett begagnar i bra skick som i nypris kostar ca 500 kr, så det är en bra deal tycker jag.

 
Sen ska jag åka raka vägen till Skärholmen där jag ska shoppa lite med Therese. Spendera lite mer skattepengar med andra ord... Men jag ska inte handla så mycket, jag är mest ute efter en bandeau-bh som jag kan ha i mina lite för urringade klänningar och även i dem axelbandslösa varianterna.

Nu ska jag ringa syrran och kolla var hon köpt sina... hoppas hon är vaken..

Inga kommentarer: