fredag 13 juni 2014

Moderkaka långt ner.

My ser på Pippi och jag mejlar med banken. Det är som det ska vara en Fredag som denna. Fick huset värderat till 3,1 miljoner kr. Mycket trevligt. En ökning på ca 600 000 kr sen vi flyttade in för två år sen.
Vi får hålla tummarna för att banken tycker att vi kan få utöka vårat lån med denna ökning av värdet.

I dag har jag varit hos Ultraljudsbarnmorskorna i Liljeholmen, hade skrivit ner helt fel tid, så när de ringde och undrade var jag var så fick jag lite lätt panik, men hon bad mig skynda mig dit utan att stressa allt för mycket. Så jag plockade upp syrran på vägen och skyndade mig dit. Dumt nog så råkade jag kissa vilket man inte ska göra, men räddade situationen i och med att jag drack en liter vatten innan jag åkte hemifrån + lite mer på kliniken. Moderkakan låg 11 cm ifrån livmodertappen, så nu var den inte i vägen, men efter att barnmorskan pratat med doktorn så fick jag en ny tid i början på Juli. Det kan bli farligt vid förlossningen (kvinnan kan blöda väldigt mycket) om moderkakan skulle råka hamna i vägen när bebben ska ut, så jag uppskattar att de vill kolla upp läget en gång till. Vilken tur att denna teknik finns, som barnmorskan sa.. förr i tiden kunde det gå illa för både kvinnan och barnet för att man inte kunde se att moderkakan låg i vägen för utgången..

Får se om det blir nå Kolmården i morgon. Linnea har gått och blivit sjuker men i dag hade hon åtminstone inte nån feber kvar. Martina skulle höra av sig i kväll så vi vet vad som händer, annars skjuter vi nog på den dejten..

Hoppas Björn kommer hem i någorlunda bra tid då jag börjar känna mig lite småhungrig redan nu. Det ska bli grillat till middag, om vädret tillåter vill säga.

Ha en bra eftermiddag nu kära vänner/läsare.

Lite lunch med fina syster efteråt, dem där bagelserna såg ju så goda ut, synd bara att jag måste peta bort en del av alla ingredienserna då jag hellre tar det säkra före det osäkra (bakterier och bebis är ingen bra kombo). Nedan bild på Pionen som slagit ut, såååå fin!

Inga kommentarer: