onsdag 25 juni 2014

Lugn dag.

Sitter här hemma och tar det lugnt för övrigt. Händer nog inte mycket mer i dag förutom att tvätta kläder, planen var att åka till Ikea med syrran men gubbarna som sköter om hyreshuset ränner runt i hennes lägenhet titt som tätt och verkar aldrig bli klara. Kanske kan åka till affären en sväng i morgon istället när jag ändå är i farten. Ska träffa Martina i Kista och äta lunch och fika lite med henne. Det var ett tag sen vi sågs, och då var det på Linneas kalas sist, och då hann vi inte prata så mycket med varandra då Mysan skulle springa iväg till baksidan och gunga där och försöka rymma över till grannarnas tomt. Men imorrn så!

Har precis ätit lite lunch, det blev rester, kassler med ananas, senap och ost på med bulgur och tzatziki till. Mycket gott. Luktar gott i käften nu haha. 

Tänkte gå ut om en stund och dela ut lite post till grannarna, vi grannar som hänger med varandra i veckorna ska anordna en liten sommarfest/grillkväll för alla som vill deltaga, så mail har skickats ut med inbjudan och så ska några hushåll få papper om det då de inte använder internet, eller att de helt enkelt föredrar pappersformatet. Får se hur många som vill komma sen. The more tha marrier!
Sen ska jag gå över till grannen och plocka in hennes post då hon och hennes familj är iväg till deras landställe, ska passa på att vattna blommorna också. 

Ha det gott!

Inga kommentarer: