onsdag 19 december 2012

Vad hände?

Känner mig just nu lite irriterad över att ha en tjej som vägrar somna. I alla fall i min famn på det snälla sättet. Tycker det känns så elakt att lägga henne i sängen skrikandes/gnällandes fast det inte varar så länge.

Ja.. vad har hänt idag? Jo, vi åkte till Skärholmens centrum med Björn. Han hittade inga klappar och drog en stund senare till några andra affärer som inte fanns i centrumet. Sen träffade vi syrran. Jag skulle "köpa" mig det där underklädes-setet från Triumph (man kunde köpa det hos alla affärer som sålde Triumph eller Sloggi) men när jag kom till kassan så gick det icke. Dom som jobbade där ringde till deras chef och det gick tydligen inte att handla hos dom med presentkortet. Jävla konstigt och tråkigt.
Det fanns en Triumph där i centrumet också, men dom hade utförsäljning och inget fint i butiken.
Aja, får väl kolla i Farsta sen då.

Sen skulle vi handla julklapp till brorsan men det glömdes bort helt då det letades kläder och skor istället. Syrran kom på det när vi skulle hem, haha. Får handla det nån annan dag helt enkelt.

Mössorna från Heartbeat och Glossyboxen är uthämtade. Har inte kollat i det sistnämnda paketet än men ska. Mössorna var jättefina och man ser verkligen namnen när dom "reflekterar". Känner mig riktigt nöjd! Hoppas dom passar alla nu!



FINA VA??!

Inga kommentarer: