onsdag 12 december 2012

Nu får det räcka.

Då var strömmen tillbaka igen, var bara strömavbrott i fem minuter men ändå. Lite tröttsamt. Sen det första långa tretimmars-strömavbrottet så är det här den andra lilla. Vad håller Fortum på med? Ska surfa in på deras sida alldeles strax och kolla upp det.

Även denna dag har rusat förbi. My har inte sovit så mycket idag så det blir nog sängen snart för hennes del. Jag har hunnit städa huset och tvätta lite. Det känns så bra i kroppen när det är rent hemma. Ibland känns det dock som att man har två barn här hemma man ska plocka undan efter...

Idag åkte vi ju till ÖF och hämtade ut fotona, Mysan fick leka av sig och jag fick beundra korten på henne. Tycker dom vart jättebra. Sen åkte vi till centrum och skulle byta in overallen, men den vi ville ha fanns bara i stl 90 och det är på tok för stort för Mysan. Hon som jobbar där (känner henne lite) sa att den overallen vi köpte är bra, hennes dotter hade den förra vintersäsongen, så vi kör på denna overall den här säsongen.

Tycker det är roligt att hennes "finger" kom med på bild. Den brukar hon peka runt med när hon ska ta på saker och ting och vara försiktig.
Passade även på att köpa ett galonställ till nedsatt pris till lillfisan, ifall det skulle vara slask ute, så kan man slänga på dom över overallen. Så nu kan jag bocka av det på listan över vad som behövs till dagis.
Hämtade även ut boxen till Björn på Ica. Väntar två paket till.. Undrar när dom kommer....??


Och nej, denna gång blev det inga tjejfärger. Mestadels för att dom inte hade den storleken i den färgen, haha, men blått funkar utmärkt det med.
Lite SOA nu



1 kommentar:

therese sa...

Åh vilket fint foto på Mysan!
Han är ju för söt!

Blått funkar utmärkt på tjejer också!
Det är ju lie förlegat att man bara måst ha rosa eller rött tycker jag.