måndag 17 december 2012

Allt är som det ska vara.

Då har vi varit på besök på bvc, allt såg bra ut och My var jätteduktig. Hon väger nu 8889 gram och är 74,7 cm lång. Gissade rätt om längden på väg dit.
Sen fick hon sina två sprutor, grät lite efter den andra sprutan och sen var allt peachy again.
Vår duktiga lilla tjej.
Blir inge bvc-besök förrän om 6 månader om vi inte vill in och väga/mäta henne. Inget jag känner att vi behöver göra.

Och nu är vi hemma igen. Jag hoppas på att lillfisan somnar snart, hon hann bara sova en halvtimme innan vi åkte iväg, och det är på tok för lite.. så det vore bra om hon hann sova lite innan grannarna kommer över sen.

Har återigen lite problem med bildströmmen på datorn. Har försökt åtgärda skiten så vi får se om den kommer igång snart igen.

Efter jobbet åker Björn och köper en gran, hihi, lyckades övertyga honom om att vi ska ha en, sen ska han åka till sin mamma och gratta henne lite. Vi vågar inte riktigt dit då hon är sjuker.. Så han får gratta från oss också. Sen när han kommer hem så ska julgransfot och matta vara på plats i vardagsrummet. Blir till att ställa kulorna rätt högt upp i år. I alla fall dom kulor vi har hemma idag. Kanske köpa på sig några plastkulor som kan ha nertill ifall det ser knasigt ut. Dom får väl Mysan få tag i om det ska petas på granen.

Nu sjunde avsnittet på femte säsongen av SOA.

Inga kommentarer: