söndag 23 december 2012

23 December.

Jag har precis gräddat klart julstjärnorna till morgondagen. Lite efterrätt liksom. Sen ska vi baka lite lussebullar idag också. Känner inte riktigt för att göra pannacotta då vi saknar glas till det, eller cheesecake då vi knappt har nån plats i kylen (och ställer vi ut den kan jag lova att fåglarna går loss på den rätt fort!).


My sover just nu och Björn är iväg och hämtar ett par stolar på hans jobb som hans mamma och pappa köpt åt oss?! (vet inte varför riktigt, eller jo, de vet ju om att vi behövt köpa stolar hit till köket, men att vi kanske varit lite sega på det köpet, haha.. så de kanske tog saken i egna händer?!)..Väldigt snällt dock. Är inte van vid att folk bara går och köper saker till en bara sådär..? Han ska även handla julklappar, ville med först men ångrade mig sen när jag kom att tänka på hur smockat det är med bilar och folk överallt. BETTER TO STAY HOME THEN.

Idag blir det till att göra köttbullarna också, och eventuellt griljera skinkan. Så slipper man göra så mycket imorrn. Finns redan tillräckligt att göra då..

Nu ska jag se om jag hittar nåt till lunch.
Baj baj.

Inga kommentarer: