söndag 16 december 2012

En underbar dag.

Gårdagen blev verkligen jättebra. Många nära och kära som kom och firade våran 1-åring.
Louise och Alex kom på förmiddagen och My fick en rolig rapbok (verkligen våran humor, så det är klart att My ska få den humorn!) en fin julklänning som jag spanat in och ett par fina glittriga strumpbyxor.
Sen åkte dom till Bro och firade lite tidig jul då dem ska till Värmland i jul, mysigt.

Därefter kom resten. Daniel och Linda, syrran och Micke, killen jag jobbar för och hans familj, Emma, mamma, David, Vendela och Alice, Kicki och Isabella, Maria, Pau och Nils, och sist men inte minst brorsan.
Vi hade planerat lite fiskdamm från början med godis för dom lite större barnen men flera kom inte, men det hindrade inte oss, vi körde fiskdamm med majskrokar istället, haha, och så fick min brukare fiska upp lite godis då han är en riktig gottegris.
Bullarna, kakorna och tårtan gick åt så där, alltså.. folk gillade det som serverades men som vanligt så hade man bakat för mycket, haha. Och Zoo-fluffet gick verkligen hem och gästerna var nyfikna på hur man gör.


Lite lek med kompisarna.

Fiskdamm, Mysan går och äter på sin påse och Nils fiskar med mamma Maria.

Finaste Kicki och Isabella.

När gästerna hade gått så fick My busa runt i en av presenterna, denna gillades mycket, speciellt då vi vuxna kunde skrämmas i varsin hörna, haha.
My fick massor av fina presenter såsom två fina dockor, ett stort sött gosedjur, en verktygslåda, ett paket bildböcker med alla prinsessor, vintermössa, overall (den vi köpte häromdan), en fin väggklocka, en sköldpadda som lyser upp taket med stjärnor i hennes rum, en pippitröja, en tunnel att busa i.. och sen kommer jag inte på mer just nu.

På kvällen lyckade vi få lite fjutt på elden (ganska mycket med hjälp av David som är duktig på att elda), så det var hög mysfaktor då!

Men tack alla som kom och firade våran stora (lilla) tjej igår. Massa kärlek till er!


Inga kommentarer: