onsdag 16 januari 2013

Skön känsla.

Pratade precis med min gamla chef. Skulle kolla om hon hade nå heltidsjobb till syrran, men det kunde hon inte kolla förrän om två månader då hon kommer tillbaka från sin semester.
Så sa jag även att jag också kanske behöver nåt jobb om inte det blir nå förändringar eller förbättringar med schemat och annat.. Har ju trots allt jobbat där i sju år och det börjar ju bli lite slentrianmässigt..
Till och från känns det som att man blivit motarbetad av föräldrar som inte har tid eller bryr sig om vissa saker heller som man själv (och andra) tycker är viktigt.
Detta jobb är verkligen inget slappjobb, så att höra gamla kollegan berätta att hon tjänade 2000:- mer än mig i månaden på sitt nuvarande jobb kändes så där... Plus att hon bara jobbar deltid..
Men men, vi får se.. känner jag att jag behöver jobba arslet av mig som förut (här slappas det inte ett skit ska ni veta) och känner att det jag ger inte ger något så kanske det är dags att gå vidare..
Jo, så min gamla chef sa att det inte skulle bli några problem om jag behöver nytt, för att hon tycker om mig (och då menar jag att hon tyckte att jag gjorde ett bra jobb redan då). Så det är skönt att veta det. Att man kommer ha sjukt bra referenser.


My ligger för övrigt i sin säng. Jag frågade om hon skulle sova varav hon sprang in på sitt rum och tog tag i spjälsängen, så jag la ner henne där och så protesterade hon i typ fem sekunder och sen dess har det varit tyst där. Kan ju bara hoppas på att det fortsätter vara tyst trots att grannarna börjat borra i väggarna....

Inga kommentarer: