fredag 25 januari 2013

Kallt ute, kallt inne.

Fan vad frusen man ska vara inomhus då. Sitter här med dubbla strumpor, leggings under mjukisbyxorna, linne och tröja över och känner mig ändå frusen. Det är ju lätt kallare här än det var i våran varma lägenhet i Fruängen. Tur man har varmt och gott té att trycka i sig då. Och téet blir fan godare nu när man har fina muggar också, men det kanske jag redan nämnt?

Apropå att frysa, gjorde ju det igår med. Fryser jämt, haha. Då tog jag mig en baddusch. Har inte gjort det på flera år och inte riktigt känt att jag "behövt" göra det. Men att duscha och på så sätt fylla på badkaret är underbart tycker jag. Riktigt skönt.

Om några timmar kommer Kicki och Isabella hit, så där lite spontant, väldigt kul med tanke på att det aldrig blev nån träffa förra gången då jag hade min dagen-efter-allergi. Så det ska bli kul att ses innan man börjar jobba igen.

Ikväll kommer Louise, Alex, Lillian och Fredrik hit på lite PARmiddag, haha, nädå, lite middag och film, that's it. Det ser jag fram emot. Ska springa upp och hämta in en påse med ved så vi kan elda lite sen. Det blir ju så mysigt med lite eld i öppna spisen! L & F har fått i uppgift att införskaffa 3D film. Måste kolla så vi har tillräckling många 3D-glajjor också! Nä, fixa/kolla de grejerna innan lillfisan vaknar! 

Inga kommentarer: