måndag 7 januari 2013

Dagisbesök.

Pratade precis med dagiset (förskolan om man ska säga rätt...) som My ska börja på, ska dit i morgon och hälsa på. Så får man se hur stället ser ur på insidan och träffa dagisfröknarna.
Jag kommer ju inte vara den som är med på inskolningen, så det är trevligt att få sig en liten titt.

Fick ett oroande sms av kollegan också, schemaändringar från föräldrarnas sida.... har ingen aning om hur dem planerat.... och gillar inte det som stod i sms:et heller.
Går fan inte med på vilket schema som helst. Det tycker jag vi ska sätta oss ner och prata om.
Inga dubbeltimmar i skolan skrev han (när ska vi då ha dubbeltimmarna?!). Och som det är just nu så jobbar vi 9 h i veckan dubbelt, varav en timme per dag i skolan tror jag. Vet inte alls hur dem tänkt placera dom tre timmarna. Vi kan inte jobba längre dagar än vi redan gör (10 timmar utan rast) och att få senare kvällar skulle bli ett helvete. Nu jobbar vi till 21. Men jobbar vi till 22 och börjar 7 dagen efter så blir det inte mycket sömn. Tar ju minst 40 minuter från dörr till dörr (säkert längre tid på kvällarna också), och sen ska man varva ner innan man somnar. Så det blir typ 6 timmars sömn för min del i så fall, om ens det. Går ju upp lite över 5 och kommer nog gå hemifrån (har inte kollat hur jag ska åka med tunnelbanan än) lite över 6... Uscha. Don't lite the thought of this. NOT AT ALL.

Inga kommentarer: