söndag 27 januari 2013

Mysig kväll!

Detta har varit en mycket trevlig dag. Vi hann som sagt till mässan och fick dregla över en hel del fint. My satt i vagnen en stund men ville sen ner på golvet, och oj vad hon sprang! Och oj vad Björn och jag fick springa efter (mest han)! Haha, så i natt sover hon nog jävligt gott!!

Mazda6:an gillade vi... fin vardagsbil.
My hittade en minicross och fick mersmak! Ser ju ut som att hon kör, haha!
Nu sitter jag här i sängen med laptopen på benen.
Både jag och Björn är helnöjda med hur kvällen blev.
Riktigt god middag på Matboden + dessert. 
Och sen blev det film istället för bowling då vi båda kände oss för mätta för att behöva röra på oss massor, haha. Så i sista minut sprang vi in till biosalongen där filmen precis började. Det blev The Hobbit och den var bra, rätt cool i 3D. Jobbigt med likadant slut som på de andra filmerna.. man vill ju ha mer!

Desserterna, ena hette nåt med mascarpone och den andra var chokladmousse med körsbär, gissa vilken jag åt?? Allt smakade jättebra!

Det hade gått jättebra för Therese. Dem hade lekt, busat och läst en massa (en och samma säkert) böcker och sen hade hon slocknat efter en del protester (vilken unge vill sova när man har en rolig tanta i sin närhet??). Visste förstås redan från början att det skulle gå bra. 
Tror tant Therese får vara barnvakt några gånger igen om hon orkar, haha. Tack som fan för denna gången gumman!


Inga kommentarer: