söndag 13 januari 2013

Hemmadag.

Vi bidde hemma idag.
Tänkte egentligen att jag skulle lämna Mysan till svärisarna så jag kunde hjälpa till med flytten men de svarade inte i telefon. Tycker inte det skulle gett nåt heller att behöva hålla Mysan i famnen under hela flytten och bara stå i vägen..
Björn och Daniel tyckte jag skulle komma hem till honom men så här dags känns det lite för sent, speciellt då det är läggdags för henne om ca 1 timme.

Har passat på att tvätta lite istället, och bada lillfisan. Gudars vad hon ogillar att få håret tvättat. Det går liksom inte att göra det på nåt bra sätt heller utan att hon får vatten i ansiktet. Ligga ner vägrar hon, och när men sen försöker hälla vatten över huvudet när hon sitter så får stackarn bara panik...
Nån som har bra tips på detta??

Har satt igång lite musik i vardagsrummet också, 30 seconds to Mars. Bra musik det, även fast det är gamla låtar. Älskar musik.
Det är nåt jag verkligen ser fram emot med att åka tunnelbana, att få lyssna på mina låtar via Spotify i underbart hög volym... Visst radion fanns i bilen som man kan dundra på med hög volym, men det är inte samma sak som Spotify.

Bjuckar på en gammal goding. Tycker den är så fin.





2 kommentarer:

therese sa...

http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.longfengtuteng.com/google5/baby/b2c.JPG&imgrefurl=http://www.tradera.com/nya-bla-duschring-for-hartvatt-utan-vatten-i-ogonen--auktion_161117_167440959&h=303&w=306&sz=13&tbnid=ut29zP9zVwOuYM:&tbnh=86&tbnw=87&zoom=1&usg=__5U4LM0GUq2cbkuh9Tw1opExaB3Q=&docid=kB8lybio7RrhZM&hl=sv&sa=X&ei=tOvyUJ7xNYSmhAeTgYGoDw&sqi=2&ved=0CCkQ9QEwAw&dur=0



therese sa...

Oj kanske inte gick att klistra in länken haha
Jag googlade på "duschring" och en sån kanske skulle funka till Mysan??